SAMENSALES

Zelfstandige verkopers / adviseurs

Vind hier jouw opdracht

Alle opdrachten

Zelfstandig verkoper MKB

Landelijk – ZZP functie

Ben jij die ambitieuze ondernemer die weet hoe hij zijn mede ondernemers moet benaderen? Ga jij langs of doe je alles per telefoon? Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos.  Door jouw doorzettingsvermogen help jij bedrijven aan passende oplossingen of nodig jij ze uit voor de leukste conferenties en/of evenementen.

Zelfstandig deur aan deur verkoper

Landelijk – ZZP functie

Werk jij liever in de buitenlucht dan binnen op een kantoor of warme zolderkamer? Meld je dan bij ons aan als Zelfstandig deur aan deur verkoper. Geniet van de vrijheid die deze functie biedt en zet je vaardigheden in om je maandelijkse inkomsten te verhogen naar ongekend niveau.

Zelfstandig telefonisch verkoper

Landelijk – ZZP functie

Ben jij die verkoper die beschikt over een goede dosis doorzettingsvermogen en ambitie? Niet bang om potentiële klanten op te bellen? En wil jij zelf bepalen wanneer je werkt en vanuit waar je werkt? Dan zijn we op zoek naar jou.

Elke stap, zijn wij erbij.

Partner worden bij Samen Sales is een snel en eenvoudig proces. Wij zijn op zoek naar mensen met potentie, ervaring en ambitie. Echte ondernemers zijn bij ons welkom om gebruik te maken van ons platform om zodanig hun omzet te verhogen.

1

Aanmelden

Je laat je gegevens achter via deze website.

2

Voorbereiden

We sturen je meer informatie en je kunt je intake zelf inplannen op een moment dat het jou het beste uitkomt.

3

Intake

Op een door jou gekozen moment wordt je gebeld door een van onze recruiters. Wij bespreken hierin jouw ambitie en wat jou de juiste partner maakt. Ook leggen wij uit wie wij zijn een waar we voor staan.

4

Starten

Iedereen tevreden? Dan ontvang je de benodigde gegevens en kan je beginnen als zelfstandig verkoper bij ons platform Samen Sales.

Simpel

Voordelen

Hoge omzet

Je bepaalt je eigen inkomen. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe goed je bent en hoeveel tijd en moeite je er zelf insteekt. Wij bieden goede vergoedingen, begeleiding en de applicaties om de opdracht te kunnen uitvoeren.

Vrijheid

Jij bepaald wanneer je werkt, hoeveel je werkt en waar je werkt. Geen teamleiders, supervisors of andere mensen die voor jou bepalen wat je moet doen.

Uitbreiden netwerk

Doordat wij samenwerken met de beste zelfstandige verkopers / adviseurs die beschikken over ambitie en voor wie ondernemen een passie is, heb jij de unieke kans om je netwerk uit te breiden.

Doorgroei mogelijkheden

Wij zijn altijd benieuwd naar de ambities van onze adviseurs en werken graag samen om jouw ideeën tot een succes te brengen. Wil je je eigen Sales bedrijf opzetten? Ook daarmee helpen wij graag.

Verkoop battles

Elk kwartaal organiseren wij verkoop battles met een unieke insteek en verhoogde vergoedingen. Je kan leuke prijzen winnen, zoals reisjes, games, uitjes etc.

Bedrijfsuitjes

Regelmatig organiseren wij bedrijfsuitjes zodat jij je netwerk kan uitbreiden en beloond wordt voor je inspanningen.

Extra's

Geïnteresseerd? Meld je aan en kom in contact

Wil jij aan de slag als zelfstandig adviseur / verkoper bij het beste sales bedrijf van Nederland? Werken aan diverse uiteenlopende campagnes? De vrijheid hebben om te werken wanneer en waar jij wilt? Meld je dan direct aan en wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.