SAMENSALES

Zelfstandig Deur aan Deur verkoper

Particuliere energie
Direct aanmelden

Zelfstandig deur aan deur verkoper

Landelijk – ZZP functie

Werk jij liever in de buitenlucht dan binnen op een kantoor of warme zolderkamer? Meld je dan bij ons aan als Zelfstandig deur aan deur verkoper. Geniet van de vrijheid die deze functie biedt en zet je vaardigheden in om je maandelijkse inkomsten te verhogen naar ongekend niveau.

Opdracht omschrijving

Je gaat aan de slag als ZZP / Freelance deur aan deur verkoper en benadert particulieren aan huis om ze te voorzien van eerlijk advies over energie en aanverwante producten, je doet dit wanneer jij wilt en waar jij wilt. Zo zit je dus niet vast aan targets of teamleiders die bepalen hoe jij werkt.

Verantwoordelijkheden

  • Als deur aan deur verkoper bezit je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en discipline om deze opdracht tot een succes te maken. Je benadert potentiële klanten op een vriendelijke manier en voorziet ze van eerlijk advies.
  • Je maakt gebruik van een aanbod op maat en houdt je aan de wettelijke gestelde regels en integriteitsregels opgesteld door Samen Sales.

Vaardigheden

  • Je bezit de ambitie om het beste uit jezelf te halen.
  • Discipline is voor jou vanzelfsprekend.
  • Je beschikt over verkoop ervaring.
  • Je bent in het bezit van een tablet of laptop met de mogelijkheid gebruik te kunnen maken van internet.
  • Je bent in het bezit van een KvK inschrijving of bereid deze aan te vragen.

Andere opdrachten bij
Samen Sales

(Thuiswerk) Telefonisch verkoper

Energie, Telecom, Tickets – BEKIJK DETAILS

(Thuiswerk) verkoper MKB+

Business to Business –  BEKIJK DETAILS

Voordelen

Hoge omzet

Je bepaalt je eigen inkomen. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe goed je bent en hoeveel tijd en moeite je er zelf insteekt. Wij bieden goede vergoedingen, begeleiding en de applicaties om de opdracht te kunnen uitvoeren.

Vrijheid

Jij bepaald wanneer je werkt, hoeveel je werkt en waar je werkt. Geen teamleiders, supervisors of andere mensen die voor jou bepalen wat je moet doen.

Uitbreiden netwerk

Doordat wij samenwerken met de beste zelfstandige verkopers / adviseurs die beschikken over ambitie en voor wie ondernemen een passie is, heb jij de unieke kans om je netwerk uit te breiden.

Doorgroei mogelijkheden

Wij zijn altijd benieuwd naar de ambities van onze adviseurs en werken graag samen om jouw ideeën tot een succes te brengen. Wil je je eigen Sales bedrijf opzetten? Ook daarmee helpen wij graag.

Verkoop battles

Elk kwartaal organiseren wij verkoop battles met een unieke insteek en verhoogde vergoedingen. Je kan leuke prijzen winnen, zoals reisjes, games, uitjes etc.

Bedrijfsuitjes

Regelmatig organiseren wij bedrijfsuitjes zodat jij je netwerk kan uitbreiden en beloond wordt voor je inspanningen.

Extra's

Geïnteresseerd? Meld je aan en kom in contact

Wil jij aan de slag als zelfstandig adviseur / verkoper bij het beste sales bedrijf van Nederland? Werken aan diverse uiteenlopende campagnes? De vrijheid hebben om te werken wanneer en waar jij wilt? Meld je dan direct aan en wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Gerelateerde opdrachten

(Thuiswerk) Telefonisch verkoper

Energie, Telecom, Tickets – Heel Nederland – BEKIJK DETAILS

(Thuiswerk) verkoper MKB+

Business to Business – Heel Nederland – BEKIJK DETAILS

Deur aan deur verkoper

B2C – BEKIJK DETAILS