SAMENSALES

Zelfstandig verkoper MKB

Zakelijk / B2B
Direct aanmelden

Zelfstandig verkoper MKB

Landelijk – ZZP functie

Ben jij die ambitieuze ondernemer die weet hoe hij zijn mede ondernemers moet benaderen? Ga jij langs of doe je alles per telefoon? Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos.  Door jouw doorzettingsvermogen help jij bedrijven aan passende oplossingen of nodig jij ze uit voor de leukste conferenties en/of evenementen.

Opdracht omschrijving

Je gaat aan de slag als ZZP / Freelance B2B verkoper en benadert ondernemers om ze te voorzien van eerlijk advies over uiteenlopende diensten en producten, je doet dit wanneer jij wilt en waar jij wilt.

Verantwoordelijkheden

  • Als zelfstandig b2b verkoper  bezit je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en discipline om deze opdracht tot een succes te maken. Je benadert potentiële klanten op een vriendelijke manier en voorziet ze van eerlijk advies.
  • Je weet hoe je ondernemers moet benaderen en houdt je aan de wettelijke gestelde regels en integriteitsregels opgesteld door Samen Sales.

Vaardigheden

  • Je bezit de ambitie om het beste uit jezelf te halen.
  • Discipline is voor jou vanzelfsprekend.
  • Je beschikt over verkoop ervaring.
  • Je bent in het bezit van een laptop en headset.
  • Je bent in het bezit van een KvK inschrijving of bereid deze aan te vragen.

Andere opdrachten bij
Samen Sales

Deur aan Deur verkoper

Energie, Telecom, Tickets – BEKIJK DETAILS

(Thuiswerk) telefonisch verkoper

Particulier –  BEKIJK DETAILS

Voordelen

Hoge omzet

Je bepaalt je eigen inkomen. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe goed je bent en hoeveel tijd en moeite je er zelf insteekt. Wij bieden goede vergoedingen, begeleiding en de applicaties om de opdracht te kunnen uitvoeren.

Vrijheid

Jij bepaald wanneer je werkt, hoeveel je werkt en waar je werkt. Geen teamleiders, supervisors of andere mensen die voor jou bepalen wat je moet doen.

Uitbreiden netwerk

Doordat wij samenwerken met de beste zelfstandige verkopers / adviseurs die beschikken over ambitie en voor wie ondernemen een passie is, heb jij de unieke kans om je netwerk uit te breiden.

Doorgroei mogelijkheden

Wij zijn altijd benieuwd naar de ambities van onze adviseurs en werken graag samen om jouw ideeën tot een succes te brengen. Wil je je eigen Sales bedrijf opzetten? Ook daarmee helpen wij graag.

Verkoop battles

Elk kwartaal organiseren wij verkoop battles met een unieke insteek en verhoogde vergoedingen. Je kan leuke prijzen winnen, zoals reisjes, games, uitjes etc.

Bedrijfsuitjes

Regelmatig organiseren wij bedrijfsuitjes zodat jij je netwerk kan uitbreiden en beloond wordt voor je inspanningen.

Extra's

Geïnteresseerd? Meld je aan en kom in contact

Wil jij aan de slag als zelfstandig adviseur / verkoper bij het beste sales bedrijf van Nederland? Werken aan diverse uiteenlopende campagnes? De vrijheid hebben om te werken wanneer en waar jij wilt? Meld je dan direct aan en wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Gerelateerde opdrachten

(Thuiswerk) Telefonisch verkoper

Energie, Telecom, Tickets – Heel Nederland – BEKIJK DETAILS

(Thuiswerk) verkoper MKB+

Business to Business – Heel Nederland – BEKIJK DETAILS

Deur aan deur verkoper

B2C – BEKIJK DETAILS